24 November 2011

Down Town

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabaratuh . # hehehe cm biase larhh kan kene jawab bagi umat islam :) # . Okay Down Town Time <3 . Jyeah Iman pegi down town with my bestie Siti Nur Qamarina Ibrahim <3 . Sumpah sampai sane hanya 2 je nk carik Cover handfone ngan Hairdriyer . hahahaha . bak kate mama # kakak carik hairdriyer yang 10 ingit jea tau # . Jyeah dalam aty aku macam ade jea 10 ingit puye . Btw , kite org jalan-jalan jumpe cover handfone dulu , heee . Cover handfone aku wane pink . heee . # takpayah nk kutuk sangat larhh kan wane pink tuh . nk cakap aku gedik , kesah pulak aku . semua pompuan ade gedik jugak # . pastu kite org jalan lagi jumpe pulak hairdriyer . btw , hairdriyer tuh 25 tapi akaq tuh cakap adek sekolah lagi kan akaq bagi 20 . aku pown okay jea la cbb tuh duet aku . Jyeah barang aku semua da dapat , kite org jalan-jalan jea , pastu terserempak ngan Wan Muhammad Aiman Farhan si Capang . #hehehe jangan mara wan # . Okay terserempak ngan dye nk dekat 3 kali . perhhh lame-lame muak pulak tengok muke dia . Bak kate qama # perlu ke pegi down town pakai smart-smart , pakai cap bagai # . hahahaha . Pastu nk balek aku terserempak ngan abg sedae aku , erhhh aku kene palau ngan dye , cm siall jea perangai . Boleh pulak buad tak kenal aku . Okay fine aku ingat Abg ameer . Okay nk cite sikit niyh pasal aku n bestie aku SITI NUR QAMARINA IBRAHIM . first time lepak aku n dia same jea baju wane itam . time nk pegi down town pown baju kite org same wane merah . bak kate qama # man kaw tiru aku kan lepak tadi aku pakai bju itam kaw pakai baju itam niyh aku pakai baju merah kaw pakai baju merah # . hahaha , then aku beli cover pink dye pown beli cover pink hehehehe :) weyh qama kite boleyh gelarkan name kite la BS ~ BESTIE SEJATI .
hehehehehe . Okay suke tak cite aku , hahhhh tak suke kesah pulak aku kann ??? kbye !